Weer geopend

Vanaf woensdag 3 maart ben ik weer geopend, na bijna drie maanden gesloten te zijn geweest vanwege COVID-19. Zoals gewoonlijk werk ik alleen op afspraak. Ik wil u vragen om minstens 24 uur van te voren uw afspraak te maken. De vernieuwde prijslijst kunt u hier vinden.

Vanwege uw en mijn gezondheid is het belangrijk om een goede hygiene in acht te nemen. In Antoinette’s House wordt er na elke klant grondig schoon gemaakt met desinfecterende middelen, waarvoor er extra tijd tussen de klanten wordt gereserveerd. Zoals altijd wordt al het materiaal, zoals lakens en handdoeken, na iedere klant verschoont.

Indien u enige symptomen heeft die zouden kunnen duiden op een Corona besmetting, verzoek ik u dringend om de afspraak af te zeggen. Dit kan op elk moment voor de behandeling, uiteraard kosteloos.

Ik hoop u binnenkort weer te ontvangen in Antoinette’s House. Ik zal vanwege de extra hygiene minder klanten kunnen ontvangen. Maak zodoende nu al uw afspraak voor vanaf 3 maart, om eventuele teleurstelling te voorkomen. Ik wens u een goede gezondheid!