Massages voor kantoor medewerkers

Het werken in een kantoor kan allerlei fysieke en geestelijke ongemakken veroorzaken. Onderzoek heeft aangetoond dat een massage stress en spanning kan verminderen, lage rugpijn kan verlichten, spieren kan doen ontspannen, chronische nekpijn kan helpen verminderen, hoofdpijn door spanning kan verlichten en de bloeddruk kan doen verlagen.

Antoinette’s House Indonesian Massage is gelegen op slechts enkele minuten afstand van Estec, het Technische Centrum van de Europese Ruimtevaart Organisatie. Zodoende is het ideaal gesitueerd voor medewerkers and bezoekers van Estec, voor een massage gedurende de lunch pauze of direct na kantoortijd. Antoinette’s House is bereikbaar met de bus en auto, met voldoende gratis parkeerplaats voor de deur.

Behandelingen alleen op afspraak.